Restoran Legat 1903

``Hedonism at it’s finest``

Restoran “Legat 1903” podrazumeva spoj savršenog gastronomskog užitka, jedinstvene vinske karte, usluge na najvišem nivou, kao i prefinjene elegancije enterijera, što ga čini prestižnim mestom za sve hedoniste i estete.

Ovo skriveno blago Beograda nalazi se nedaleko od centra grada, na uglu ulica Vojislava Ilića i Jaseničke, a svojim “fine dining” konceptom izdvaja se na mapi sofisticiranih restorana koji se moraju videti …. i doživeti.

Ekstravagantnost restorana “Legat 1903” ogleda se i kroz VIP salon koji gostima stoji na raspolaganju za intimnije poslovne ili privatne prilike.

Pozivamo vas da posetite ekskluzivni restoran “Legat 1903” i iskusite nesvakidašnji hedonistički ugođaj za sva čula.

divider_legat_down

Gastronomsko iskustvo najvišeg nivoa

Vrsan kuvarski tim na čelu sa šefom kuhinje, Miloradom Božićem, sa velikim umećem i kreativnošću svako jelo priprema od pažljivo biranih, svežih i visokokvalitetnih namirnica stvarajući idealne zalogaje koji će se dugo pamtiti.

Specijaliteti najrazličitijih ukusa i originalnih recepata francuske, italijanske i mediteranske kuhinje, predstavljaju kombinaciju vrhunskog kulinarstva i umetničkog nadahnuća.


Gastronomsko iskustvo najvišeg nivoa

Na raspolaganju je i profesionalni somelijer Predrag Gavrilović uz čiju preporuku će biti upotpunjen užitak uparivanja prvoklasne hrane sa kvalitetnim vinima iz impresvne vinske karte sa preko 500 etiketa iz celog sveta.